Süleyman Demirel Üniversitesi YALVAÇ MESLEK YÜKSEKOKULU / Fethullah Gülen.

İl Başkanı İsa Yalçın’a Aytaç’tan tekme

Milliyetçi Hareket Partisi eski İlçe Başkanı Abdullah Aytaç, İl Başkanı İsa Yalçın’ın kongrede yaptığı açıklamalara cevap verdi

ali osman sönmez
ali osman sönmez

İsa Yalçın fetonün Isparta ayağı
İsa Yalçın fetonün Isparta ayağı

Halil Tütüncü FETÖ'cü çıktı.
Halil Tütüncü FETÖ’cü çıktı.

Mümin İnanici, derin FETO'cü çıktı.
Mümin İnanici, derin FETO’cü çıktı.

Hasan Keçeci çıkarı için FETÖ'cü oldu.
Hasan Keçeci çıkarı için FETÖ’cü oldu.

İl Başkanı’na Aytaç’tan Cevap

 Ahmet aytaç daşşaklı çıktı.

Milliyetçi Hareket Partisi eski ilçe başkanı Abdullah Aytaç, geçen hafta yapılan MHP Yalvaç kongresinde İl Başkanı İsa Yalçın’ın konuşmasında ortayaa ttığı iddialarda kendisinin hedef alındığını belirterek suçlamalara yanıt verdi. Halen Didim ilçesinde bulunan Abdullah Aytaç, e posta yoluyla gönderdiği yazısında şu açıklamayı yaptı:

“23 Nisan 2017 günü yapılan Milliyetçi Hareket Partisi Yalvaç  ilçe kongeresinde isim verilmeden veya yerel basında ismimizin geçmesi  üzüntü vericidir. Sayın il başkanının bahsettiği konu aynen  şöyle olmuştur.  Yalvaç ilçe teşkilatı Şarkikarağaç ilçe teşkilatından listeleri daha önce vermesine rağmen Yalvaç ilçe teşkilatı geç kalmıştır Ramazan Kabalak başkanım şahittir.

Bize denilen ‘-Yargıtay da ismi olmayan kimse Yalvaç ilçe kongresinde oy kullanamaz’ denilmiştir.  Yalvaç ilçe kongresinden bir hafta önce yapılan Eğirdir ilçe kongresinde   72 kişi  Yargıtay’da ismi olmamasına  rağmen oy  kullandırılmıştır.

10 ocak 2015 günü yapılan Yalvaç MHP ilçe kongresi  Yalvaç için  özel hazırlanmış bir kongredir.   Sayın il başkanımın dedigi   doğrudur.  Yalvaç  ilçe seçim kuruluna vermiş olduğumuz listeyi   onaylayıp kabul  yazısını vermiştir.  Daha sonra il başkanlığı tarafından geri çektirilmiştir.  Sayın  il başkanım Gelendost  ilçe kongeresinde değil ondan 15 saat önce Yalvaç’tan giden dolaylı  bir telefon sayesinde  ögrenmiştir  telefon eden kişide  zaten inkar etmemektedir.

23 nisan 2017 günü  yapılan Yalvaç MHP ilçe kongeresinde  sayın il başkanım kendisene ulaşan bütün üyeliklerin kabul edildigini  sadece bir kişinin üyeligini  kabul edilmeyecegini  onada en kısa zaman da genel merkez tarafından  cevap verilecegini söylemiştir. O zaman 2014 yılında Milliyetçi Hareket partisine üye olanların karar defterinde  üyelik listelerini  fotokopileri bende mevcuttur aradan 3 sene kadar zaman geçmesine  ragmen   bütün üyeliklerin kabul edilgini söylendigine göre 2014 yılında yapmış oldugumuz üyelerin  yaklaşık 100 kadar  kişinin ismi neden yer almamakdadır?

Milliyetci harek partisi yalvaç ilçe kongeresi  asıl gündemi  bu mudur? Lidere sadakat şerefimizse konuşulacak çok şey oldugunu düşünüyorum zaten üyelik meselesi yalvaçın 20 ila 25 yılık  sorunudur bu işin  uzmanları da bellidir kabak tadı  vermiştir  sayın il başkanımın fitneden fesatlıkdan  hainlik den  bahsetmiştir çok doğrudur. 2014 yerel secimler öncesi  akp belediye başkan aday adayı sayın Murat Sarıoğlu’nun adaylığı  AKP’ den kesinleşmesi halinde onu desteklemeye şeref sözü verenlerin isimlerini  sayın il başkanımda mevcuttur  bu konuşma sonradan da olsa benim de bulunduğum bir ortamda gercekleşmiştir. Zaten Murat Sarıoğlu da  bunu  inkar etmemektedir.  sayın il  başkanımın  bu konuyu gündeme  getirmesi   camiayı çok sevindirmiştir.  sayın il başkanım bizim en büyük üzüntümüz  yalvaç’a geldiginiz de  sizi agırlayacak bir  yerimizin  olmayışıdır yaklaşık 2 senedir  teşkilat binamız ve milliyetçi  hareket  partisi  tabelamızda  yoktur  levhamız yoktur  bu bizi derinden üzüntüye  sokmuştur en kısa zaman davulla zurna ile bir teşkilata sahip oluruz bu konuda camia olarak  bize de bir görev düşerse her zaman hazırız  sayın il başkanım  mahkemeyi  Kübra dan  bahsetmeniz bizi çok sevindirmiş  ve duygulandırmıştır   camia olarak o günü sabırsızlıkla beklemek deyiz.Bu konuşulan konular  3. veya 5 gün sonra mutlaka  unutulacakdır. Ama tarih  1000 yıl geçse de  bazı gercek ler asla unutmayacaktır. Saygılarımla. “

Ahmet Aytaç

YORUMLAR


03-05-2017 01:16:00

İsa bey çok doğru konuşmuş. Hala hainlik içerisindesiniz. Eğer isimlere açıklanacaksa A. Aytaç döneminde kim ne yaptı, toplanan kurban derileri ne oldu , belediye seçimlerinde kimler kimin evinde gece gece buluştular , neyin pazarlığı yapıldı hepsi ortaya çıkmalı. Ömrü boyunca MHP oy vermemiş ama hep MHP li görünenleri hepsi ortaya çıkmalı . Herkes oturduğu yerde otursun tencere dibin kara seninki bende kara misali

Sen haini acikla ben ismimi

Oncelikle sn. Aytac a kesinlikle kayiliyorum. Kapali kapilar ardinda konusulanlari gectim hep beraber el ele meral aksener kongresine katilip, cok az kaldi yeniden geliyoruz diyenler, nevzat korkmaz mualif olduktan sonra arkasinda yuruyenler bugun hainlikten bahseder olmuslar. Hain ariyorsaniz eleele tutustugunuz insanlardan daha uzaklara bakmaniza gerek yok. Bir belediye dusunun partisi mhp , bir mhp dusunun tabelasi yok , bir tabela dusunun takacak bir bina yok , bir bina dusunun acsaniz kusturdugunuz insanlar yuzunden iceri giren yok.

Yorum bırakın